Βαθμολογία

Δίνει το μάνατζμεντ ο Μπύρος με βασική προϋπόθεση

Οι 200.000 ευρώ, οι διαψεύσεις και η συνέχεια των συζητήσεων στη Δόξα Δράμας. Οχι μία, αλλά δύο… Διαψεύσεις από Γιάννη Ξανθόπουλο και Λευτέρη Ημελλο χθες στη Δόξα Δράμας. Αμφότεροι, υποστήριξαν ότι δεν πρόκειται να αναλάβουν τη θέση του γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα, επιφυλάχθηκαν για κάθε νόμιμο δικαίωμα τους. Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μπύρος συναντά σήμερα τους οργανωμένους οπαδούς, μετά από τη συζήτηση, την οποία είχε με την επιτροπή στήριξης.

Ταυτόχρονα, η περίπτωση ενδιαφέροντος από πλευράς Ιμεράι δεν προχώρησε. Οσο για τον Γιάννη Καραϊσαρλή; Εχει ζητήσει προθεσμία από τον Ερασιτέχνη. Από εκεί και πέρα, η επιτροπή στήριξης θα κάνει τις επόμενες μέρες δημόσια τοποθέτηση, ενώ θα αναζητήσει τρόπους για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Μπύρος έδωσε από την πλευρά του το «Ο.Κ.» στην επιτροπή για να ψάξει ποσό περί των 200.000 ευρώ, έτσι ώστε η ΠΑΕ να αποκτήσει ρευστότητα.

Ο μεγαλομέτοχος δεν έχει κανένα πρόβλημα μάλιστα να τους παραχωρήσει το μάνατζμεντ της εταιρίας για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη βασική προϋπόθεση βεβαίως να βρεθούν πρωτίστως οι 200.000 ευρώ.

Τους έδωσε επίσης αναλυτική κατάσταση με έσοδα, έξοδα, αλλά και πόσα χρήματα λείπουν ανά μήνα. Κουβέντα έγινε επίσης για τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά ο Μπύρος το ξέκοψε αμέσως, αφού περιμένει πρώτα να βρεθεί το αρχικό ποσό για να τρέξει η ΠΑΕ.

*** Από την έντυπη έκδοση της Metrosport