Βαθμολογία

«Ιδιαίτερα σοβαρό θέμα οι ομάδες νέων της ΑΕΛ»

Θέση για την ονοματολογία που αφορά τους προπονητές που θα αναλάβουν τις «μικρές» ομάδες της ΑΕΛ πήρε την Τετάρτη (17/7) ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» ξεκαθάρισε ότι το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και το ποιοι προπονητές θα αναλάβουν τις Κ19, Κ17 και Κ15 θα αποφασιστεί σε Δ.Σ. τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε, όπως εξήγησε, η λειτουργία τους θα είναι διαφορετική, αφού θα προσληφθεί και τιμ μάνατζερ. Αναλυτικά η δήλωσή του: «Πληροφορήθηκα ότι διοχετεύτηκε η είδηση ότι προπονητής της Κ15 της ΑΕΛ ανέλαβε ο εξαίρετος προπονητής ερασιτεχνικών ομάδων της Λάρισας κ. Χατζής.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι η λειτουργία των ομάδων Κ19, Κ17 και Κ15 της ΑΕΛ είναι ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα και το ποιοι προπονητές θα αναλάβουν θα αποφασιστεί σε συνεργασία με το ΔΣ τις επόμενες ημέρες.

Όπως είναι γνωστό, οι ομάδες νέων της ΑΕΛ θα λειτουργήσουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, αφού θα προσληφθεί τιμ μάνατζερ, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά με τη λειτουργία τους και επίσης θα συγκροτηθεί και επιτροπή από συμβούλους και σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντος της ΑΕΛ, που θα επιμελείται και θα επιλύει όλα τα θέματα».