Βαθμολογία

Ο Παπαπαναγής βοηθός του Σίμου στον ΟΦΗ

Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ. Όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (16/7) οι Κρητικοί, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου θα είναι ο Περικλής Παπαπαναγής. Ο 52χρονος αναμένεται στο Άπελντορν το βράδυ της Τρίτης και θα καθίσει στον πάγκο για το φιλικό ματς με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Περικλή Παπαπαναγή, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Περικλής Παπαπαναγής, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1967. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Χαραυγιακό, Πανιώνιο, Ηρακλή, ΠΑΣ Κόρινθο, Παναθηναϊκό, Εθνικό Πειραιώς, Πανελευσινιακό, Αγία Παρασκευή, Δόξα Βύρωνα και Ατρόμητο Αθηνών. 

Όταν ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, εργάστηκε αρχικά για δύο χρόνια ως προπονητής της ομάδας U21 του Πανιωνίου, μετά για τρία χρόνια στην ΑΕΚ ως σκάουτερ, ενώ από το 2009 ως το 2013 δούλεψε στον Παναθηναϊκό ως αναλυτής των αντίπαλων ομάδων.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κύπρος και ο ΑΠΟΕΛ, όπου παρέμεινε για  ενάμιση χρόνο ως αναλυτής και επικεφαλής σκάουτερ. Το 2015 πήγε στον Απόλλωνα Λεμεσού, όντας ο άμεσος συνεργάτης του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας».