Βαθμολογία

Ετοιμάζεται για το νέο ξεκίνημα ο Ιπποκράτης (PICS)

Ξεκίνημα για την ομάδα του Ιπποκράτη με συγκέντρωση που περιελάμβανε: ομιλία του προέδρου κ. Αγγελου Θεοδωρόπουλου για τους στόχους της νέας χρονιάς, την παρουσίαση του νέου προπονητού, κ. Βασίλη Κυριάκου, του νέου γενικού αρχηγού κ. Θύμιου Παπανικολάου και κατόπιν συζήτησης ορίσθηκε και η έναρξη της προετοιμασίας για την Δευτέρα 5/8/2019 στις 6.00 μ.μ.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας που είναι σε εξέλιξη και έκλεισε με χαμόγελα αισιοδοξίας. Εκτός από τον πρόεδρο παρόντες από πλευράς Δ.Σ. ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Μικερτζής, ο γεν. γραμματέας κ. Νίκος Κουματζέλης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Εμμανουήλ, ο τεχνικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τασιούλης και ο νέος γενικός αρχηγός κ. Παπανικολάου.

Μετά την ενημέρωση των παικτών ο πρόεδρος κ. Θεοδωρόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο για όλα τα μεταγραφικά θέματα τα οποία φτάνουν στην ολοκλήρωση τους και σύντομα θα γίνουν γνωστά σε όλους.

Οι φωτογραφίες είναι από την συγκέντρωση που έγινε στο ΚΑΦΕ DE-TOX (Κενταύρων11-13) και στην οποία διακρίνονται ο κ. Θεοδωρόπουλος οι συνεργάτες του και οι παίκτες.