Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Νικολόπουλο και Σούλη η Ρόδος

Σε δύο σημαντικές προσθήκες, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, προχώρησε η Ρόδος. Τα «ελάφια» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (15/7) την έναρξη της συνεργασίας τους με τους Ντίνο Νικολόπουλο (ΦΩΤΟ) και Σταύρο Σούλη.

Ο πρώτος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Παναιγιάλειο ενώ ο δεύτερος στον Πανηλειακό. Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο: «Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής θα φορέσει στην νέα σεζόν την φανέλα με το Ελάφι! Πρόκειται για τον Ντίνο Νικολόπουλο.

Γεννήθηκε 30/11/1993. Παίζει αριστερό μπακ. Έχει αγωνισθεί σε Χανιά, Ζάκυνθο, ΑΕΚ και Πανηλειακό. Η ομάδα της Ρόδου τον καλωσορίζει: Είμαστε σίγουροι πως έρχεται για να πάμε την ομάδα πιο ψηλα…». Η ανακοίνωση για Σούλη: «Ο Σταύρος Σούλης έρχεται στη Ρόδο. Παίζει σε θέση αριστερού στόπερ. Είναι γεννημένος στις 7/1/1993.

Ξεκίνησε από τη Θύελλα Πατρών, πήγε στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετά αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Πανηλειακό και Παναχαϊκή. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Ρόδου και είμαστε σίγουροι πως θα έχει μαζί μας μια λαμπρή πορεία που θα φέρει το πιο θετικό αποτέλεσμα!».