Βαθμολογία

Από τα Γιαννιτσά, στον Εδεσσαϊκό ο Παντελίδης

Πρόσθηκη στην επιθετική γραμμή για τον Εδεσσαϊκό ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιάννη Παντελίδη. Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν τη Δευτέρα (15/7) τη μεταγραφή του 26χρονου ακραίου επιθετικού ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα των Γιαννιτσών. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αλμωπό Αριδαίας και Νίκη Αγκαθιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου ακραίου επιθετικού Γιάννη Παντελίδη. Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Ξιφιανή Αριδαίας έχει γεννηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου του 1993. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αλμωπό, την Νίκη Αγκαθιάς και τον ΑΣ Γιαννιτσά.

Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εδεσσαϊκού,θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ,για να πετύχει η ομάδα τους στόχους τη.Είναι μεγάλη πρόκληση ο Εδεσσαικός, ελπίζω να έχουμε μια καλή και υγιής χρόνια”. Γιάννη καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό».