Βαθμολογία

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από τον Αετό Μακρυχωρίου (PICS)

Σιγά – σιγά κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα ο Αετός Μακρυχωρίου που τη νέα αγωνιστική σεζόν θα μετέχει και πάλι στην Α’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα την Δευτέρα (15/7) το βράδυ ολοκλήρωσε τρεις ακόμη μεταγραφές, που όλες προέρχονται από τον Ηρακλή Λάρισας και ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας.

Συγκεκριμένα στον Αετό Μακρυχωρίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θάνος Ντιντής. Είναι ένα νέο – φιλόδοξο παιδί που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (αμυντικό χαφ) και τα τελευταία χρόνια προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.

Επιπλέον ο σύλλογος απέκτησε το Νίκο Φορτομάρη που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Ηρακλή και παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παίκτης που ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια στο νομό μας, αφού είναι φοιτητής. Είναι ένα δυνατό παιδί που έχει όλα τα προσόντα να προχωρήσει.

Τέλος ο Αετός έκανε δικό του τον Ηρακλή Γκιουρσάνη που αγωνίζεται ως εξτρέμ και έκανε πέρυσι έναν πολύ καλό πρωτάθλημα. Είναι γρήγορος, καλός με τη μπάλα στα πόδια και σκοράρει. Δυνατή κίνηση από την ομάδα του Μακρυχωρίου ο «Ήρα».

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως άλλοι δύο παίκτες είναι κλεισμένοι στην ομάδα (στόπερ και αμυντικό χαφ) και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν. Τέλος υπολογίζεται να γίνουν άλλες 1-2 μεταγραφές.