Βαθμολογία

Συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Τασιούλης, επέστρεψαν οι Λουκάς, Κακάμης

Με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Τασιούλης. Ο εκ των σταθερότατων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, την απελθούσα αγωνιστική περίοδο (2018-19), συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του μαζί μας, με στόχο να πετύχει ακόμη περισσότερα με την "κυανόλευκη" φανέλα.

Ο Δημήτρης Τασιούλης γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Νίκη Μιχαήλ” και στη συνέχεια έπαιξε στη Δόξα Βλαχογιαννίου. Επόμενος “σταθμός” του ο Τύρναβος, όπου έπαιξε στην Κ19 τη σεζόν 2014-2015 και με την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική (26 συμμετοχές-3 γκολ).

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με την ομάδα Κ-20.  Την περίοδο 2017-18 αγωνίσθηκε με τον Κισσαμικό στο πρωτάθλημα της Football League. "Δημήτρη συνέχισε ακόμη πιο δυνατά με την φανέλα του Απόλλωνα μας!" 

- Εν τω μεταξύ επέστρεψαν στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας ο μεσοεπιθετικός Θοδωρής Λουκάς και ο δεξιός μπακ χαφ Θανάσης Κακάμης, μετά από ένα χρόνο απουσίας. "Παιδιά καλωσορίσατε και πάλι στο σπίτι σας".