Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στα Βούναινα ο Θοδωρής Στεργιάδης

Ο έμπειρος Θοδωρής Στεργιάδης ανέλαβε νέος τεχνικός στα Βούναινα με στόχο να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση που δείχνει και την σοβαρότητα της διοίκησης στο θέμα της οργάνωσης της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την πρόσληψη του τεχνικού κ. Θοδωρή Στεργιάδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι γεννηθείς στις 17/12/1974, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Ειδικότητα ποδοσφαίρου) και είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (UEFA A).

Έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική του καριέρα και αυτό το δείχνει το πλούσιο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα ως προπονητής έχει περάσει από τις ακόλουθες ομάδες: Απόλλων Λάρισας, ΑΣ Πυργετός, ΑΕΛ, ΠΟΕ, ΑΕΔ Νίκαιας, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Λάρισας 2012, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Δωτιέα Αγιάς. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

*Στη φωτογραφία ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Θοδωρής Στεργιάδης (αριστερά) με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Μερτζανίδη (δεξιά).