Βαθμολογία

Τελείωσε ο Αναστασιάδης από την Εθνική!

Κατάφερε να «αποκλείσει» επί της ουσίας την Εθνική σχεδόν από το ξεκίνημα των προκριματικών του Euro 2020 και έπρεπε να έχει ήδη… χαιρετήσει. Όλα αυτά ήταν τα κατορθώματα του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) αποτελεί παρελθόν από την «γαλανόλευκη». Η ΕΠΟ, δηλαδή έκανε επιτέλους το αυτονόητο, αν και με χαρακτηριστική καθυστέρηση από την τελευταία οδυνηρή ήττα της Ελλάδας από την Αρμενία μέσα στο ΟΑΚΑ στις 11 Ιουνίου 2019.

Ο 66χρονος προπονητής συναντήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τον πρόεδρο της Βαγγέλη Γραμμένο και το «διαζύγιο» βγήκε… Μένει να φανεί αν θα παραμείνει κάποιος από τους άμεσους συνεργάτες του Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο, αν και αντικειμενικά ειδικά ο πρώτος είναι στην πραγματικότητα σχεδόν αδύνατο να διατηρηθεί στο νέο τιμ.

Για την ιστορία ο Άγγελος Αναστασιάδης κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας (επίσημα ανέλαβε στις 25 Οκτωβρίου 2018) σε επτά μόλις ματς με ρεκόρ δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες θα ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες αναφορικά με την αποζημίωση του Αναστασιάδης από την ΕΠΟ, ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι μεταξύ άλλων (όπως είναι γνωστό καιρό τώρα) αυτά των Μαρίνου Ουζουνίδη, Τραϊανού Δέλλα, αλλά και του Μανόλο Χιμένεθ!

a-sports.gr