Βαθμολογία

Τέσσερις ανανεώσεις, μία μεταγραφή και δύο αποχωρήσεις στον Δαμασιακό

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για το Δαμασιακό, που θέλει στο νέο ποδοσφαιρικό  πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας, εμφανιστεί πιο μαχητικός και δυνατός.

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις με Δούκα, Λούτσο, Μπακαΐμη και Γεωργαντζία άλλοι 4 παίκτες της ομάδας, αποφάσισαν να ανανεώσουν και να φοράνε τα γαλανόλευκα.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μιγδάνης θα υπερασπίζεται για 4ο χρόνο την εστία των φιναλιστ του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, όπως και οι πολυσύνθετοι μέσοι Δημήτρης Μουσιάρης και Θοδωρής Τσιάλτας. "Βράχος" στην άμυνα της ομάδας μας θα είναι και πάλι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Επιστροφή σε γνώριμα ... λημέρια

Ξανά στα γαλανόκευκα ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, αφού έπαιξε μια γεμάτη χρονιά στον Άρη Κουλουρίου όπου σημείωσε 17 γκολ, επιστρέφει στο Δαμασιακό και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα. 

Αντίο ως φίλοι

Παρελθόν από το Δαμασιακό αποτελούν ο μέσος Χρήστος Νάτσης και ο επιθετικός  Βασίλης Φούντας. Η διοίκηση της ομάδας και ο προπονητής Δημήτρης Μπουκουβάλας, τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχονται υγεία και καλή συνέχεια.