Βαθμολογία

Και με τη βούλα Ζιούλης στον ΠΑΣ Γιάννινα

«Σάρκα και οστά» πήρε η μεταγραφή του Άγγελου Ζιούλη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός τα είχε βρει εδώ και πολύ καιρό με τους Ηπειρώτες, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Έτσι, την Παρασκευή (12/7) ανακοίνωσαν το deal, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζιούλη. Είναι αμυντικός, γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1995 στην Αθήνα και έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Κισσαμικού, του Θ.Ο.Ι. Λακαταμίας, της Α.Ε.Λεμεσσού και του Παναθηναϊκού.

Ο Άγγελος Ζιούλης μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε: "Ο ερχομός μου στην ομάδα του ΠΑΣ και στην πόλη των Ιωαννίνων είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ιστορική ομάδα και αυτή τη στιγμή κάνει μία προσπάθεια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου και να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα"».