Βαθμολογία

Συμφώνησε με Καπίγια ο Αστέρας Τρίπολης

Άλλη μια μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ενημέρωσαν επίσημα την Παρασκευή (12/7) ότι ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την αγορά του Ενέκο Καπίγια.

Ο Ισπανός μέσος αναμένεται πλέον στην Ελλάδα την Κυριακή (14/7), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την Real Sociedad για την αγορά του ποδοσφαιριστή, Eneko Capilla. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στην Ελλάδα την Κυριακή (14/07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του».

Tη συμφωνία έκανε γνωστή και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που αποχαιρέτησε τον παίκτη. «Η Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Αστέρας Τρίπολης έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ενέκο Καπίγια στον ελληνικό σύλλογο. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ενέκο για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση που έδειξε τα χρόνια που ήταν στην ομάδα μας και του εύχεται το καλύτερο για το προσωπικό και επαγγελματικό του μέλλον. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ διατηρεί μελλοντική οψιόν επιστροφής για τον παίκτη», αναφέρουν στη δική τους ανακοίνωση οι Ισπανοί.