Βαθμολογία

Άσχημα νέα για την Προοδευτική Ανάβρας!

Άσχημα νέα προέκυψαν για την Προοδευτική Ανάβρας που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα ο σύλλογος ενημέρωσε μέσα από μια ανακοίνωση πως δεν θα κατέβει τη νέα σεζόν στα πρωταθλήματα της Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υποστολή σημαίας στη Προόδευτικη Ανάβρας! Μετά απο έξι γενικές συνελεύσεις και άλλες τόσες συγκεντρώσεις, δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός νέας διοίκησης στην ομάδα του χωριού.

Μετά από αυτά, η απερχόμενη διοίκηση είναι υποχρεωμένη να αναστείλει τη λειτουργία της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες της ομάδας για την προσφορά τους και γιατί περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή την ανάδειξη διοίκησης, αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη τους για την ομάδα.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς και σημαίες της ομάδας, Κώστα Γιανουλέα και Άγγελο Κορδαλή για τη μακρόχρονη προσφορά τους. Όλοι τους απο σήμερα είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους».

Η ομάδα της Ανάβρας δεν είναι η μοναδική ομάδα που δυσκολεύεται να «κατέβει» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας. «Θωλό» τοπίο επικρατεί και σε πολλές ακόμη ομάδες του Νομού και το καλοκαίρι αναμένεται… «καυτό»!