Βαθμολογία

Στη φωλιά των Κου Κου: Φινάλε με χαμόγελα και δάκρυα…

Η εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου έκανε φινάλε για σεζόν, το μεσημέρι της Παρασκευής και ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την επόμενη χρονιά, με πολλές αλλαγές στη δομή και το περιεχόμενο, όπως μαθαίνουμε… Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης και η ομάδα τους πέτυχαν όσα δεν είχαν πετύχει όλοι όσοι δοκίμασαν την τύχη τους στο παρελθόν στη συγκεκριμένη ζώνη του Star. Κέρδισαν με το σπαθί τους το δυναμικό κοινό, ενώ πήραν και ικανοποιητικό κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα στο σύνολο.

Με όλη την ομάδα συγκεντρωμένη στο πλατό, η Κατερίνα Καραβάτου είπε τα εξής: «Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ έντονη, ήταν για όλους μας μια ολική επαναφορά. Εγώ και ο Κρατερός πάντα έχουμε τον πήχη πολύ ψηλά και το κεφάλι μας πολύ χαμηλά και έτσι θέλουμε να είναι όλοι εδώ Στη φωλιά των Κου Κου και έτσι γίνονται οι μεγάλες επιτυχίες. Κι επειδή ο Ελύτης έχει πει πως η επιτυχία έχει τρία μεγάλα Τ, το ταλέντο, την τόλμη και την τύχη, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω, ότι το ταλέντο όλων σας είναι αδιαμφισβήτητο, η τόλμη όλων να κάνουμε κάτι διαφορετικό σε μια πολύ δεδομένη πρωινή ζώνη μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν επίσης κάτι το οποίο μας χαρακτήρισε, αλλά είμαστε επίσης πάρα πολύ τυχεροί γιατί βρεθήκαμε σε έναν πολύ οργανωμένο, πολύ στιβαρό, πολύ υπεύθυνο, πολύ στοχευμένο σταθμό με μια παραγωγή που ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί»!

Στη συνέχεια, κι ενώ ο Κρατερός Κατσούλης ανέφερε ένα ένα όλα τα ονόματα των συντελεστών της εκπομπής, η Κατερίνα πήρε πάλι τον λόγο για να προσθέσει δυο λόγια για το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και που ευθύνεται σε πολύ μεγάλο μέρος για την επιτυχία της εκπομπής. Ο νεαρός αλλά εκ του αποτελέσματος σοφός Γιώργος Εφραιμίδης, είναι ο αρχισυντάκτης των Κου Κου που με τις ιδέες και τις καινοτομίες του, πήγε το πρωινό ένα βήμα παραπέρα. «Είσαι αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει να μετατρέψει μια πρωινή ζώνη σε κάτι τελείως διαφορετικό. Όσοι μιλάνε για την ταχύτητα των θεμάτων, την ευστοχία, αυτόν τον ρυθμό που έχει αυτή η εκπομπή, χωρίς να ξέρουν αναφέρονται σε σένα. Εμείς έχουμε κλάψει μαζί για τόσα ωραία πράγματα, θα κλάψουμε για ωραία πράγματα και στη συνέχεια..», είπε η Κατερίνα Καραβάτου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Εγώ θα πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε έναν έναν χωριστά και σε όλους μαζί! Είναι τιμή μου να δουλεύω κοντά σας! Ευχαριστώ πολύ!», τόνισε ο Κρατερός Κατσούλης.