Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα Πόντου ο Κυβελίδης

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσει στον Απόλλωνα Πόντου. Έπειτα από τρία χρόνια, οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν και ο Έλληνας άσος θέλησε με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποχαιρετήσει τους Πόντιους.

Ο Κυβελίδης ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα για τη συνέχεια. Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Μετά από 3 όμορφα χρόνια στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού!

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Καλαϊτζίδη που με εμπιστεύτηκε αυτά τα 3 χρόνια αλλά και όλους όσους συνεργάστηκα: συμπαίκτες, γυμναστές, φροντιστές, τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γνήσιους απολλωνιστές που ήταν δίπλα μας στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα!

Ήμασταν μια πραγματική οικογένεια και αυτό ήταν που μας κράτησε δυνατούς στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε! Έμαθα πολλά τόσο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο στην αναγέννηση αυτού του ιστορικού συλλόγου. Ευχαριστώ και πάλι! Καλή συνέχεια Απόλλων...».