Βαθμολογία

Στα Σέλλανα ο δυναμικός αμυντικός Θωμάς Παπαδόπουλος

Η διοίκηση του AO Σελλάνων ανακοίνωσε την απόκτηση ιδιαίτερα εξελίξιμου 19χρονου Θωμά Παπαδόπουλου από το ΝΠΣ Βόλος. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του AO Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου Θωμά Παπαδόπουλου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Πρόκειται αναμφίβολα για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα αλλά έχει και μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Ο Θωμάς Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 25/2/2000. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικός μέσος. Ο δυναμικός παίκτης ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας με το ΝΠΣ Βόλος όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως πήρε φανέλα βασικού στο ματς κόντρα στον Ηρακλή (εκτός έδρας) όπου και αγωνίστηκε βασικός όλο το 90λεπτο, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες. Το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε βασικός με την Αναγέννηση Καρδίτσας (με τη μορφή δανεισμού) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας για να βρεθεί στη συνέχεια στον ΑΟΚ και ακολούθως στον Εθνικό Καρδίτσας, την Αναγέννηση Καρδίτσας και το ΝΠΣ Βόλος όπου ήταν και η τελευταία του ομάδα. Η οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων καλωσορίζει το νεαρό ποδοσφαιριστή και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Και ανανεώσεις…

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σελλάνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Τζάνη και Κώστα Μπακρατσά στο πλαίσιο της δημιουργία μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Αμφότεροι θα συνεχίσουν για τρίτη χρονιά να αγωνίζονται με τα χρώματα της ομάδας μας, έχοντας ξεχωριστή συμβολή στην καθιέρωσή της στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την εντοπιότητα στο ρόστερ. Είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ομάδα και όλους εμάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί.

Ευχόμαστε στον Βασίλη και στον Κώστα υγεία και πολλές νέες επιτυχίες με τα χρώματα του ΑΟ Σελλάνων. Υπογραμμίζουμε τέλος ότι η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων συνεχίζει το σχεδιασμό με πρώτο μέλημα των ανθρώπων της διοίκησης να είναι οι ανανεώσεις συνεργασίας με παίχτες που ανήκουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό, επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν ώστε ο σύλλογος να πετύχει του στόχους του».