Βαθμολογία

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, αποτελώντας το ενδέκατο καλοκαιρινό του απόκτημα. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, βρισκόταν από την Κυριακή (7/7) στην Ελλάδα.

Αφού, λοιπόν, πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του και το μεσημέρι της Τρίτης (9/7) ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

Το κόστος της μεταγραφής του νεαρού άσου από την Παρτιζάν έφτασε το 1.500.000 ευρώ. Αναλυτικα η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το who is who

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21».