Βαθμολογία

Το βάρος στα τμήματα υποδομής ρίχνουν στον ΠΟΕ

Το βάρος στις Ακαδημίες του συλλόγου ρίχνουν στον ΠΟ Ελασσόνας καθώς εκεί θα χτίζεται το μέλλον της ομάδας και από εκεί θα βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν την μεγάλη ομάδα του συλλόγου. Γι αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τους προπονητές Παναγώτη Νάση, Φάνη Τσέλιο και Γιώργο Κρουσταλάκη.

WHO is WHO:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΣΗΣ

Γεννήθηκε στην Ελασσόνα είναι παντρεμένος με 2 παιδιά και αναδείχθηκε στην ομάδα του ΠΟΕ. Έπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 1985 μέχρι το 2007 στη θέση του γκολκίπερ. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα ποδόσφαιρο κατέχει δίπλωμα προπονητή UEFA B έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια προπονητικής τερματοφυλάκων. Διετέλεσε προπονητής τερματοφυλΆκων από το 2007 στον Εθνικό Κατερίνης (Γ Εθνική) Αγροτικό Αστέρα (Β Εθνική) Πιερικό (Β Εθνική) Ακαδημία Άρσεναλ στην Ελλάδα, Κέρκυρα (Α Εθνικη) Καλλονή (Α Εθνική) Ολυμπιακός Βόλου (Γ Εθνική) Εργοτέλης (Β Εθνική) Κέρκυρα (Β Εθνική) με προπονητές όπως ο Μαντζουράκης, Κατσαβάκης, Καραγεωργίου, Βλάχος, Αλεξανδρής, Σπανός, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης.

ΦΑΝΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1971 στην Ελασσόνα. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ολοσσών, ενώ σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε σε Εορδαικό, Τύρναβο, Πυρσό Γρεβενών και Αχιλλέα Φαρσάλων. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B Εργάσθηκε σε τοπικές ομάδες και για 15 χρόνια στην Ακαδημία του ΠΟΕ με μεγάλη επιτυχία και διακρίσεις (πήρε τίτλο με το εφηβικό τμήμα) και έχει αναδείξει πολλούς παίχτες που παίζουν η έπαιξαν στον ΠΟΕ και σε άλλες ομάδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B. έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΠΟΕ. Έχει εργασθεί στην Ακαδημία Βασίλη Λάκη,Ακαδημία Χαλανδρίου, Ακαδημία Ελευθερούπολης, και από πέρυσι είναι στην Ακαδημία του ΠΟΕ.