Βαθμολογία

Αυτοί εκλέγονται βουλευτές στο ν. Λάρισας

Με «μάχες» που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ, και με τις έδρες να έχουν «κλειδώσει» σε 3 για τη Νέα Δημοκρατία, 2 για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από μία έδρα λαμβάνουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και Ελληνική Λύση στο θρίλερ της βραδιάς.

Στη Νέα Δημοκρατία με τα δύο φαβορί, Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα, να έχουν φύγει από νωρίς μπροστά η Στέλλα Μπίζιου ήταν η μεγάλη νικήτρια που κατέλαβε την τρίτη έδρα κόντρα στον Κώστα Τζανακούλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είδε τον Βασίλη Κόκκαλη να είναι σαρωτικός, με την Άννα Βαγενά να παίρνει τη δεύτερη έδρα στη Λάρισα σε περίπτωση που δεν την κρατήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Κίνημα Αλλαγής μεγάλη νικήτρια ήταν η Ευαγγελία Λιακούλη, που σε μία σκληρή μάχη με τον Κώστα Μπαργιώτα κατάφερε να κρατήσει τη πρωτιά και τη μία έδρα στη Λάρισα.

Από το ΚΚΕ η μία έδρα κατέληξε και πάλι στον Γιώργο Λαμπρούλη που ήταν βουλευτής και στην προηγούμενη θητεία, με τον ίδιο να αφήνει πίσω του τον Τάσο Τσιαπλέ.

Τέλος, η τελευταία έδρα της Λάρισας κατέληξε στην Ελληνική Λύση με τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα να βρίσκεται στη Βουλή σε περίπτωση που δεν κρατήσει την έδρα ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.

Πηγή: tinealarissa.gr