Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κατσικοκέρη ο ΟΦΙ

Εμπειρία και ποιότητα, εν όψει Football League, πρόσθεσε ο Ο.Φ. Ιεράπετρας, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Νίκο Κατσικοκέρη. Οι Κρητικοί ήθελαν εδώ και καιρό τον 31χρονο επιθετικό και τελικά κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.

Έτσι, την Κυριακή (7/7) ανακοίνωσαν την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια σπουδαία μεταγραφή έκλεισε πριν λίγο ο ΟΦΙ. Μετά από διήμερη διαπραγμάτευση του προέδρου του ΟΦΙ του κ. Θανάση Χηνόπουλου και του Νίκου Κατσικοκέρη, επήλθε συμφωνία πριν λίγο, και ο Νίκος θα γίνει κάτοικος Ιεράπετρας και θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιμονή του προέδρου αλλά και η επιθυμία του παίκτη.

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Νίκος Κατσικοκέρης. Γεννημένος το 1988. Καθαρόαιμος γκολτζής χρόνια τώρα. Εχει 36 συμμετοχές σε αγώνες super league όπου πέτυχε επτά γκολ.

Προηγούμενες ομάδες του ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Πανθρακικός, Τηλυκράτης, Κερατσίνι, Παναιγιάλειος, Ερμής, Εθνικός, Επισκοπή. Ο Νίκος είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην κορυφή της επίθεσης του ΟΦΙ. Νίκο καλώς όρισες στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα».