Βαθμολογία

Τραγωδία: 19χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο δύο χρόνια μετά τον αδελφό της

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Λάρισα. Δύο νέοι, ηλικίας 28 και 19 ετών, έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 5 το πρωί της Κυριακής (7/7) στο 9ο χλμ Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε κολώνα.

Οι δύο νεαροί συνεπιβάτες σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο οδηγός, που απεγκλωβίστηκε επίσης όπως και οι σοροί με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η 19χρονη Έλενα έχασε τη ζωή της δύο χρόνια αφότου και ο αδελφός της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στον Τύρναβο! Στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook, μάλιστα, είχε αφιερώσει ένα μακροσκελές κείμενο στον πρόωρα χαμένο αδελφό της...

Συγκεκριμένα έγραφε: «Ίσως είναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλίθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που απόκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γι’ αυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γι’ αυτό μένεις στις καρδιές μας..».