Βαθμολογία

Ανανέωσε με Κολοβό, πήρε και Μάντζαρη το Μακρυχώρι

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου που προετοιμάζεται ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας που θα αρχίσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου και σε πρώτη φάση θα γίνει στο γήπεδο της Ελάτειας.  

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Παρασκευή (5/7) για την ομάδα του Δήμου Τεμπών. Συγκεκριμένα στο σύλλογο θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Κολοβός. Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης είχε αποκτηθεί πέρυσι τον Ιανουάριο με μεταγραφή από το Φωκικό (Γ’ Εθνική) και βοήθησε πολύ στο δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, του Νίκου Μάντζαρη με καταγωγή από τους Γόννους. Να θυμίσουμε πως ο νεαρός παίκτης προέρχεται από ένα πολύ καλό πρωτάθλημα αφού κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΣΛ με την φανέλα του ΠΟΕ. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Επίσης να αναφέρουμε πως έμεινε ελεύθερος από τον Αετό Μακρυχωρίου ο έμπειρος μέσος Γιάννης Αντωνόπουλους και η διοίκηση του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Τέλος αναμένεται να γίνουν και κάποιες ακόμη μεταγραφές που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ