Βαθμολογία

Η προετοιμασία και τα φιλικά της ΑΕΛ

Οι παίκτες που θα απαρτίζουν τη φετινή ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ αρχίζουν να φθάνουν στην πόλη της Λάρισας για να περάσουν τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς θα έχουν την αγωνία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων…

Η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση όλων των παικτών της ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη 9 Ιουλίου θα γίνει μάλλον η επίσημη πρώτη (υπάρχει μικρό ενδεχόμενο να μετατεθεί για την Πέμπτη).

Στη Λάρισα η ομάδα θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου και κατόπιν θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και μια σειρά φιλικών αγώνων.

Πρώτο φιλικό παιχνίδι θα είναι αυτό κόντρα στον Πανιώνιο στις 19 Ιουλίου και θα ακολουθήσει στις 23 με το ΝΠΣ Βόλος, ενώ στις 27 θα αντιμετωπίσουν οι «βυσσινί» τον Παναιτωλικό.

Στις 28 Ιουλίου η ΑΕΛ θα επιστρέψει στη Λάρισα για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ έκλεισε δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια, ένα στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στις 4 Αυγούστου και ένα στις 11 Αυγούστου στην Ξάνθη επίσης με τη ομώνυμη ομάδα. Φιλικό παιχνίδι θα δοθεί και στις 12 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο.

Τέλος υπάρχει καταρχήν συμφωνία για δύο φιλικά παιχνίδια με τα Γιάννενα, το πρώτο θα γίνει μέχρι τις 18 Αυγούστου ενώ το δεύτερο στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.