Βαθμολογία

«Ελεύθερος» ο Παναγιώτης Φουσίκας από τον Αετό Μακρυχωρίου!

Μετά από αρκετά χρόνια μεγάλης προσφοράς στον Αετό Μακρυχωρίου που είναι και το χωριό του, ο έμπειρος επιθετικός Παναγιώτης Φουσίκας αποτελεί παρελθόν αφού οι δύο πλευρές έλυσαν σε φιλικό κλίμα την συνεργασία τους.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για τα όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Αλέξη Τσιτούρα που έχει ιδιαίτερες σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια με τον Παναγιώτη.

Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, θα φανεί το επόμενο διάστημα το τι θα αποφασίσει ο ίδιος. Φυσικά αναφερόμαστε σε έναν παίκτη με πολύ μεγάλη παρουσία στα γήπεδα του νομού μας και όχι μόνο, έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικό επίπεδο και σίγουρα η αξία του είναι μεγάλη ακόμη και σήμερα που δείχνει να είναι σαν το παλιό καλό κρασί… Δεν είναι τυχαία εξάλλου το παρατσούκλι «Φούσι γκολ».

Στο περασμένο πρωτάθλημα ο Παναγιώτης Φουσίκας σημείωσε 12 τέρματα με τον Αετό σε μία χρονιά που είχε δύο πρόσωπα για την ομάδα. Παρόλα αυτά βοήθησε το σύλλογο και είναι βέβαιο πως αποτελεί μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις έμπειρων φορ στο νομό. Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, έχει σωστές τοποθετήσεις μέσα στη περιοχή και φυσικά έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ