Βαθμολογία

«Πόρτα» στην ΑΕΛ για Βέλα Τζούνιορ

Στο κενό έπεσε η έφεση που είχε καταθέσει η ΑΕΛ κατά της απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ όσον αφορά τον Τζούνιορ Βέλα.

Οι «βυσσινί» είχαν κινηθεί επίσης νομικά, όμως, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (3/7), το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεσή τους. Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Απορρίπτει την από 23.04.2019 έφεση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά του διαμεσολαβητή μεταγραφών ποδοσφαίρου Vela Jumior και της 188/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

- Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 24.06.2019 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 20819/24.06.2019 προσφυγή των: (1) Γεωργίου Λύγκα του Παναγιώτη, (2) Σπυρίδωνος Γεωργίου του Βασιλείου, (3) Κωνσταντίνου Χρυσικόπουλου του Ιωάννη, (4) Λεωνίδα Ντούκα του Χρήστου, (5) Αντωνίου Παυλίδη του Παρασκευά, (6) Ιωάννη Ντρίτσου του Σωτηρίου, (7) Αλεξίας Λιάμη του Δημοσθένη, (8) Ιφιγένειας Λιάμη του Αλεξάνδρου, (9) Βασιλικής Μπολόση του Αναστασίου, κατά της εδρεύουσας στην Ηγουμενίτσα και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με τη επωνυμία “ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ”».