Βαθμολογία

«Δεν μπορεί ο Ηρακλής να αγοράσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου»

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Τροΐζι σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες του Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου. Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Ηρακλή, Μαρσέλο Τροΐζι και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις προσπάθειες του Τομ Παπαδόπουλου να αγοράσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Μίλησα πριν λίγες μέρες με τον Τομ Παπαδόπουλο και μου είπε ότι προσπαθεί να αγοράσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου για να παίξει ο Ηρακλής στη Super League 1. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να αγοράσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου. Πιστεύω ότι θα βρει ένα ΑΦΜ στη Football League».

Για τους λόγους που εκτιμά ότι δεν μπορεί ο Ηρακλής να αγοράσει τον ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου: «Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Ο Μπέος ανέβασε την ομάδα Α’ Εθνική, έκανε καλή ομάδα. Για ποιον λόγο να τη δώσει; Είναι έξυπνος, ξέρει από ποδόσφαιρο, δεν πιστεύω ότι θέλει να δώσει την ομάδα. Ούτε νομίζω ότι είναι θέμα χρημάτων».

Για τις σχέσεις του με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Μαζί μου ήταν κύριος. Ό,τι μου είπε το έκανε. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό γι’ αυτόν. Ήταν πολύ πιο κύριοι στον Ηρακλή με μένα από ότι στον Απόλλωνα Λάρισας. Κι ας έμεινα εκεί 6-7 μήνες, ενώ στον Ηρακλή ενάμιση μήνα. Αν έχει θέματα με άλλους, δεν ξέρω».

Για το ποιος έριξε τον Ηρακλή: «Είναι δύσκολη η απάντηση. Αγωνιστικά σωθήκαμε. Μέσα στο γήπεδο ο Ηρακλής δεν έπεσε. Δεν μπορώ να πω ποιος φταίει. Εμείς, ως προπονητής και παίκτες, πάντως, σώσαμε τον Ηρακλή».