Βαθμολογία

Πήρε την άδεια ο Απόλλων Λάρισας!

Ηχηρή «σφαλιάρα» από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ δέχθηκε την Τετάρτη (3/7) η Κέρκυρα. Όπως ανακοινώθηκε, οι Φαίακες δεν πέρασαν ούτε τη δεύτερη φάση της διαδικασίας επιτηρήσης και θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 με -3 βαθμούς.

Παράλληλα, τις απαιτήσεις της διαδικασίας δεν πληροί ούτε ο Ηρακλής, που επίσης θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί στο ξεκίνημά του στη Football League όπως και οι Ηρόδοτος, Σπάρτη και Αιγινιακός που τιμωρούνται με την ίδια ποινή.

Αντίθετα, αν και είχαν κοπεί στην πρώτη φάση της διαδικασίας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Εργοτέλης πέρασαν το δεύτερο στάδιο και δεν θα έχουν απώλειες τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λίγκα 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 03.07.2019, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την 2η φάση της διαδικασίας επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης. Οι ΠΑΕ Ηρόδοτος, Ηρακλής, Κασσιόπη, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

Πηγή: a sports.gr