Βαθμολογία

Τέσσερις ανανεώσεις και μία αποχώρηση ο Δαμασιακός

Σε εγρήγορση είναι η νέα διοίκηση του Δαμασιακού, που σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λάρισας 2019 – 2020.

Τα ανοιχτά θέματα πολλά, άλλα κυρίως αυτό που “καίει” την ομάδα είναι να παραμείνει ο περσινός κορμός των παικτών που αποτέλεσε το σύνολο που έφτασε στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΟΕ. Παίκτες του ΑΟΔ και για τη νέα χρονιά θα είναι οι: Θέμης Δούκας, Στέλιος Μπακαΐμης, Στέλιος Λούτσος και Γιώργος Γεωργαντζιάς που συμφώνησαν να αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα για άλλο ένα χρόνο.

Η διοίκηση και ο προπονητής, είναι πολύ κοντά στην ανανέωση και με την πλειοψηφία των υπολοίπων παικτών ενώ άρχισαν συζητήσεις και με υποψήφιους μετάγραφικούς στόχους. Τέλος παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο αριστερός πλάγιος αμυντικός Άγγελος Αμπατζίδης που θα συνεχίσει αλλού το ποδόσφαιρο.

Ο Δαμασιακός τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή του.