Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μπα ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες τη Δευτέρα (1/7) ανακοίνωσαν το νεαρό Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό Ουσεϊνού Μπα που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό και αποτελεί επιλογή του Φρανσουά Μοντέστο, όπως έγινε πέρυσι και πρόπερσι με τους Πάπε Σισέ και Μαντί Καμαρά.

«Μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού ο Ουσεϊνού Μπα! / Ousseynou Ba is now a member of the Olympiacos family!», αναφέρει το tweet της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Περιχαρής ο Σενεγελέζος έδωσε τη δική του υπόσχεση στον κόσμο του Ολυμπιακού, δηλώντας τα εξής: «Καλησπέρα με λένε Ουσεϊνού Μπα, είμαι Σενεγαλέζος και είμαι 24 ετών και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος Σύλλογος που πάντα παίρνει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του Συλλόγου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όσα περιμένουν από εμένα οι οπαδοί του Συλλόγου. Το μήνυμά μου προς τον κόσμο είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει στους στόχους της».

Ολυμπιακός: Καρέ μεταγραφών με Ραντζέλοβιτς

Oι «ερυθρόλευκοι» συμπλήρωσαν καρέ με την επισημοποίηση της μεταγραφής του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Και για όσους δεν πρόλαβαν να ακολουθήσουν αυτό τον καταιγιστικό ρυθμό, να θυμίσουμε ότι προηγήθηκε η ανανέωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και η επισημοποίηση της συνεργασίας με τους Μάριο Σιαμπάνη και Ουσεϊνού Μπα.

Ο Ραντζέλοβιτς ταξίδεψε στην Πολωνία, μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την Εθνική ελοιδων της Σερβίας στο Euro που διεξήχθη στην Ιταλία και ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε ήδη τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο φιλικό της ομάδας κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

«Λάζαρ Ραντζέλοβιτς καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Lazar Randjelovic welcome to Olympiacos FC!»: αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet της ΠΑΕ Ολυμπιακός.