Βαθμολογία

Στον Ολυμπιακό ο Σιαμπάνης

Την τυπική λήξη του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη περίμεναν στον Ολυμπιακό και τον ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (1/7). Ο 19χρονος τερματοφύλακας είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι 30 Ιουνίου, αλλά αρνήθηκε να το ανανεώσει και πλέον λογίζεται ως παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, έκανε ήδη την πρώτη προπόνησή του στην Πολωνία, οπότε η ανακοίνωση της μεταγραφής ήταν δεδομένη. Ο νεαρός πορτιέρε έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και αποτελεί μια ακόμα λύση για την υπεράσπιση της εστίας του Ολυμπιακού. Βεβαίως, αυτή δεν είναι η τελευταία κίνηση για τερματοφύλακα που θα κάνουν οι Πειραιώτες, αφού θέλουν να φέρουν κι έναν πιο έμπειρο για να αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον βασικό, Ζοσέ Σα.

Πολύ χαρούμενος είναι ο 19χρονος, που δήλωσε: «Οι στόχοι μας με την ομάδα είναι το πρωτάθλημα. Να κυνηγήσουμε το κύπελλο, για να κάνουμε το νταμπλ και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να τους γνωρίσω και να δω την ατμόσφαιρα και τους θέλουμε σε κάθε μάχη δίπλα μας».