Βαθμολογία

Αποφάσεις από το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη

 

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του Ιπποκράτη, τόσο με την εκλογή της νέας διοίκησης, όσο και με τη λύση της συνεργασίας με τους τεχνικούς Σπύρο Ευαγγέλου και Θανάση Κολονιώτη. Η ανακοίνωση από τη νέα διοίκηση:

Κατόπιν των αρχαιρεσιών της 18 ης /6/2019, εκλέχτηκε νέο Δ.Σ. του Σωματείου, με ετήσια θητεία έως την 18 η /6/2020, και αποτελούμενο από :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ

ΜΕΛΗ/ΕΦΟΡΟΙ : ΖΗΣΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

[με καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή και Υπευθύνου Ακαδημιών] και ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ.

Στην από 28/6/2019 συνεδρίαση του ανωτέρω οργάνου με την νέα σύνθεση, αποφασίστηκε:

1. Να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή κ. ΣΠΥΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ. Η προσφορά του στην άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΠΣΛ ήτο καθοριστική και η θητεία του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Τον θεωρούμε πλέον φίλο του Σωματείου και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

2. Να μην συνεχισθεί η συνεργασία με τον [εκτελέσαντα χρέη υπηρεσιακού προπονητή το διάστημα 31/3/2019 – 19/5/2019] κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΟΝΙΩΤΗ. Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του.

3. Να προταθεί η ανάληψη των καθηκόντων Γενικού Αρχηγού στον κ. ΘΥΜΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

4. Το Σωματείο ήδη κινείται για την πρόσληψη νέου προπονητή, που θα αναλάβει την εκτίμηση του αθλητικού δυναμικού και τον σχεδιασμό της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά. Εντός των ημερών, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚ. ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ