Βαθμολογία

«Ελεύθερος» ο 19χρονος αμυντικός Θωμάς Παπαδόπουλος!

Τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας αναζητεί ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Θωμάς Παπαδόπουλος. Να θυμίσουμε πως ο δυναμικός παίκτης με καταγωγή από την Καρδίτσα ήταν μέχρι πρότινος επαγγελματίας με το ΝΠΣ Βόλος όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1.

Μάλιστα ο παίκτης πήρε τις κατάλληλες εμπειρίες στο δεύτερο μισό της χρονιάς με την ομάδα του Βόλου, ενώ το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε βασικός με την Αναγέννηση Καρδίτσας (με τη μορφή δανεισμού) στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 19χρονος στόπερ που μπορεί επίσης να αγωνιστεί και ως αμυντικός-μέσος αλλά και ως δεξί μπακ, έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αναγκαστική συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παίκτη του 2000 στην 11αδα (είναι γεννηθείς στις 25/2/2000) παίρνει πολλούς «πόντους» και σίγουρα η εμπειρία του τον βάζει σε θέση ισχύος.

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας για να βρεθεί στη συνέχεια στον ΑΟΚ και ακολούθως στον Εθνικό Καρδίτσας, την Αναγέννηση Καρδίτσας και το ΝΠΣ Βόλος.

Αυτή τη περίοδο ο Παπαδόπουλος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και σύντομα θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.