Βαθμολογία

Επίσημη διάψευση του Μαντζανά περί επαφών με Ηρακλή για το ΑΦΜ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, διέψευσε ότι υπήρξαν επαφές με ανθρώπους του Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ της Λαρισινής ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, όχι μόνο διέψευσε τις δήθεν επαφές των ανθρώπων του Ηρακλή μαζί του, περί αγοράς του ΑΦΜ της λαρισινής ομάδος

όπως αναφέρει μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και στέλνει μήνυμα αρνούμενος την οποιαδήποτε κουβέντα με τους διοικούντες του Γηραιού, αφού δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη, κάτι τέτοιο να συμβεί.

Αναλυτικά η δήλωση του μεγαλομετόχου της λαρισινής ΠΑΕ: "Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τους άμεσα συνεργάτες μου, για κάτι το οποίο δεν έχει καμία υπόσταση και ούτε πρόκειται να έχει.

Διαψεύδω κατηγορηματικά και οργισμένα την ανυπόστατη πληροφορία περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόσωπο μου, για την αγορά του ΑΦΜ της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από ανθρώπους του Ηρακλή.

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προσδοκίες και θετικές εντυπώσεις στον φίλαθλο κόσμο τους. Δεν με ενδιαφέρει και δεν μπαίνω σε κανενός είδους τέτοια «παιχνίδια».

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ούτε έγινε αλλά και ούτε θα δεχθώ να γίνει η παραμικρή συνάντηση για ένα τέτοιο θέμα με οποιοδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Απόλλωνας ανήκει στην Φιλιππούπολη, στην Λάρισα και στους φιλάθλους της. Έχει χαράξει ήδη την ροτα του και στόχος μας, είναι να πάει ακόμη ψηλότερα την φετινή περίοδο και όχι να ασχολείται έστω και για αστείο με τέτοια μυθεύματα

Με τιμή

Παναγιώτης Μαντζανάς

Μεγαλομέτοχος - Πρόεδρος

ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας"