Βαθμολογία

Ανανέωση και μεταγραφή για Ρόδο

Με φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός στη Ρόδο, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Γ’ Εθνική. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, τα «ελάφια» ανακοίνωσαν το Σάββατο (29/6) μία ανανέωση και μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, έκαναν γνωστό ότι ο Ηλίας Τριχάκης τα βρήκε με τη διοίκηση και θα φορά την πράσινη φανέλα και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, αποκτήθηκε ο Γιώργος Παπαθανασίου ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός άσος καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση του Τριχάκη: «Με τον Ηλία Τριχάκη συνομίλησε σήμερα ο πρόεδρος και συμφώνησε σε όλα για την συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Ηλίας είναι γνωστό τι επιδόσεις έχει και τι μπορεί να προσφέρει στην Ρόδο. Ηλία καλή συνέχεια στην ομάδα σου…».

Και αυτή για τη μεταγραφή του Παπαθανασίου: «Ένα μεγάλο ταλέντο απέκτησε για τη νέα πορεία της στη Γ’ Εθνική η ομάδα μας! Πρόκειται για τον 19χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαθανασίου που από την Κ20 του Παναθηναϊκού ξεκινά την καριέρα του στα Εθνικά πρωταθλήματα φορώντας τη φανέλα με το ελάφι. Ο Γιώργος παίζει δεξί μπακ.

Ημερομηνία γέννησης: 20/6/2000

Ύψος: 1,78

Βάρος: 67 κιλά

Η διοίκηση και το τεχνικό team της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γιώργο Παπαθανασίου και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία…».