Βαθμολογία

Στον Άρη μέχρι το 2022 ο Ρόουζ

Με μια λιτή ανακοίνωση του Άρης το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) επισημοποίησε τη μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στην ομάδα. Οι «κίτρινοι» σημείωσαν ότι ο μέχρι πρότινος παίκτης της Λοριάν υπέγραψε μέχρι το 2022 και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά την εξαιρετική προσφορά του ως δανειός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Άρη. Εδώ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και τους υπέροχους φιλάθλους μας για την αγάπη τους και υπόσχομαι να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο.

Πλέον, η σκέψη μου βρίσκεται στη νέα χρονιά και στην επίτευξη των στόχων μας. Θα είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν γιατί έχουμε μπροστά μας και το EuropaLeague, αλλά είμαι πεπεισμένος πως θα ανταποκριθούμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, να προχωρήσουμε, να διακριθούμε στο Κύπελλο και φυσικά να προκριθούμε στην επόμενη φάση του EuropaLeague. Βήμα-βήμα, με σκληρή δουλειά και με τη συμπαράσταση του κόσμου μας, αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Προσωπικά, έχω πολύ καλό προαίσθημα για τη χρονιά που έρχεται», δήλωσε ο Ρόουζ.