Βαθμολογία

Τα ραβασάκια της Νielsen για τις εκπομπές που έκαναν φινάλε χθες!

Φινάλε χθες για κάποιες εκπομπές και άλλες έκλαψαν αλλά άλλες πανηγύρισαν πέρα από τις διακοπές τους που ξεκινούν από σήμερα και τα μεγάλα ποσοστά τους που γράφτηκαν στο κοντέρ της Nielsen.

Συγκεκριμένα, το “Πρωινό” έκανε μέσο όρο 11,7% στο σύνολο και 16,1% στο νεανικό κοινό κλείνοντας σε αυτή την τελευταία εκπομπή πολύ χαμηλότερα από το μέσο όρο της σεζόν. Η  Καταερίνα Καινούργιου πάλι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της με μέσο όρο 9,7% στο σύνολο και 14,7% στο νεανικό κοινό.

Τελευταία εκπομπή χθες και για την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA που αυτή τη φορά αφιέρωσε το φινάλε στους συνεργάτες της. Η εκπομπή έκανε μέσο όρο 13,3% στο σύνολο και 15,7% στο νεανικό κοινό. Ωστόσο, την παράσταση χθες την έκλεψε ο Νίκος Μουτσινάς με τον “Για την παρέα” όπου πέρασαν οι πάντες από το πλατό του ενώ στο τέλος κατάφερε να κατεβάσει στο πλατό και την περίφημη Αγγελική την αρχισυντάκτριά του, κατά κόσμον Αγγελική Γιαννακοπούλου. Η εκπομπή έκανε μέσο όρο στο σύνολο 14,3% ενώ στο νεανικό εκτοξεύτηκε στο 22,3%. Οσο για το “Rouk Zouk” εκτοξεύτηκε όπως και όλη η ζώνη χθες του ΑΝΤ1 με 24,5% στο σύνολο και 29% στο νεανικό κοινό, ενώ ανάλογα ποσοστά έκανε και το “Still Standing” με 24,7%και 24,5% αντίστοιχα. Φινάλε όμως είχε και ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος μετά από τρία χρόνια αφήνει το “Deal” και περνάει στο “Super Deal”. Το τελευταίο επεισόδιο έκανε 17% σε σύνολο και νεανικό κοινό.

Φινάλε όμως χθες και για τις σειρές με το “Ελα στη θέση μου” να σημειώνει 20% στο σύνολο και 22,2% στο νεανικό. Ωστόσο, το μεγάλο χαρτί το πήραν οι σειρές του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα” κάνοντας 25,2% και 26% αντίστοιχα, ενώ η “Επιστροφή” έκανε 25,7% και 24,9%.

Τέλος στη μεταμεσονύχτια ζώνη αυλαία έριξε και η Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή “Φως στο τούνελ” έληξε με 17% στο σύνολο 15,4% στο νεανικό κοινό κοινό.

Πηγή: tinasmess.gr