Βαθμολογία

Κράτησε Λαζαρίδη ο ΑΟΧ-Κισσαμικός

Άλλη μια πολύ σημαντική κίνηση έκανε ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, αφού την Παρασκευή (28/6) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα και εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιώργο Λαζαρίδη. «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών Γιώργο Λαζαρίδη για ακόμη έναν χρόνο.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου, δηλώνοντας “παρών” στα κρίσιμα ματς για την είσοδο της ομάδας μας στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Η συνεργασία του με την ομάδα μας, υπενθυμίζεται, ότι άρχισε τον Ιανουάριο του 2014 και συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά. Μετράει συνολικά σε επίσημες διοργανώσεις 139 συμμετοχές με το “δελφίνι”.

Στις δηλώσεις του μετά την παραμονή του στην ομάδα ο πολύπειρος τερματοφύλακας δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για μία ακόμη χρονιά στην ομάδα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά απ’ όλους για να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει», αναφέρει η ανακοίνωση.