Βαθμολογία

Παρελθόν ο Χύσι από την Ιεράπετρα

Παρότι του έγινε πρόταση ανανέωσης και ήθελαν να τον κρατήσουν στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, τελικά ο Κέβιν Χύσι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Κρήτης. Οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους μέσα σε φιλικό κλίμα, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση της Παρασκευής (28/6) και τις δηλώσεις του παίκτη.

«Ο Κέβιν Χύσι δεν μένει πια εδώ… Παρά την θέληση του Δ.Σ. να τον κρατήσει , είναι εντελώς σεβαστή η επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΟΦΙ. Το Δ.Σ του ΟΦΙ ευχαριστεί τον Κέβιν για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κέβιν αποχαιρέτησε τον ΟΦΙ με αυτήν την ευχαριστήρια δήλωση του: «Ένα μαγικό ταξίδι με μια σπουδαία ομάδα έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο κ. Χηνόπουλο και τον προπονητή μου κ. Μάγγο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όπως επίσης και για το γεγονός ότι σεβάστηκαν την επιθυμία μου να μην παραμείνω στην ομάδα και να κάνω μια νέα προσπάθεια σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπαίκτες μου αλλά και σε όλα τα μέλη της διοίκησης. Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ θα πω στους ξεχωριστούς φίλους της ομάδας αλλά και σε όλο τον κόσμο της Ιεράπετρας που με αγκάλιασαν από τη πρώτη ημέρα! Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου…», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ιεράπετρας.