Βαθμολογία

Πήρε Γιοβάνοβιτς ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) τη μεταγραφή του Ίγκορ Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για 30χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν στην Σέπσι της Ρουμανίας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021. Στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τις... συστάσεις που πήρε από τον Μίλαν Μπόγιοβιτς και εμφανίστηκε έτοιμος για δουλειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ίγκορ Γιοβάνοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2021. O 30χρονος (03.05.1989) κεντρικός αμυντικός αγωνίζονταν την ομάδα Σέπσι της Ρουμανίας.

Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός εξέφρασε ενδιαφέρον για εμένα, κάθε πληροφορία που πήρα ήταν θετική. Για την οργάνωση, τη λειτουργία, τις δυνατότητες της ομάδας. Ο καλός μου φίλος Μίλαν Μπόγιοβιτς που αγωνίστηκε δύο χρόνια εδώ, μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό, τους ανθρώπους του, το Αγρίνιο. Είμαι έτοιμος να δουλέψω για να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο”».