Βαθμολογία

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων

Τέλος... εν μέρει στην αγωνία των υποψηφίων των φετινών Πανελληνίων. Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των εξετάσεων στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι βαθμοί βρίσκονται και στα Λύκεια της χώρας, Γενικά και Επαγγελματικά, αλλά στους πίνακες υπάρχει μόνο ο κωδικός υποψηφίου και τα στοιχεία βαθμολογίας και όχι ονομαστικά στοιχεία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να εισέρχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/, όπου θα πρέπει να καταχωρίσουν τον 8-ψήφιο κωδικό τους, καθώς και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν την Τρίτη, 9 Ιουλίου, καθώς και τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.