Βαθμολογία

Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα

Παρουσιάστηκε σήμερα (27/6) και ώρα 12:00 στα νέα γραφεία του συλλόγου του ΠΑΣ Πρέβεζα o Μιχάλης Βλάχος. Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Προέδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Βασίλης Τριάντος, ο Αντιπρόεδρος κ. Τάσος Αμάραντος, ο κ. Βαγγέλης Πανταζής, ο κ. Σπύρος Ρεκατσίνας, ο κ. Ηλίας Κατωγιάννης, ο κ. Θωμάς Πεπόνης και άλλα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Την παρουσίαση του νέου προπονητή άνοιξε ο κ. Τάσος Αμάραντος όπου είπε τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι σήμερα γιατί πρώτα απ’ όλα σας υποδεχόμαστε στον καινούργιο χώρο, στα καινούργια γραφεία της ομάδας. Tο καινούργιο Δ.Σ. και προσωπικά ο Προέδρος κ. Βασίλης Τριάντος από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα είπε δεν μπορεί η ομάδα να μην έχει γραφείο και να κάνει τις συνεδριάσεις είτε στο δικό μου γραφείο είτε στου Θωμά Πεπόνη. Βρήκαμε αυτό το χώρο, ο οποίος θέλει ακόμη μερικές πινελιές για να είναι έτοιμος. Είναι τα πρώτα γραφεία της ομάδας. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα το γραφείο αυτό δε θα μας χωράει του χρόνου και θα πρέπει να πάμε σε άλλα. Έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε το νέο προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα, το Μιχάλη Βλάχο. Το όνομά του και η πορεία του είναι γνωστά. Και ως προπονητής και ως ποδοσφαιριστής. Στους Ολυμπιακούς έχει χαρίσει ωραίες στιγμές με τον Ολυμπιακό, στους Αεκτζίδες έχει χαρίσει με την ΑΕΚ, στους Απολλωνίστες με τον Απόλλων, στην Εθνική Ελλάδος όσες φορές έπαιξε χάρισε στους Έλληνες φιλάθλους και ελπίζουμε να μας χαρίσει και εμάς καλές και νικηφόρες στιγμές στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ένα πρωτάθλημα το οπαίο θα είναι δύσκολο. Κάποιοι από εμάς δεν το ξέρουν, άλλοι το ξέρουνε, ο Μιχάλης είναι έμπειρος γνωρίζει τα κατατόπια, μπορεί να φτιάξει το πλάνο και μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε στην επάνοδό μας στην Γ Εθνική».

Το λόγο στη συνέχεια είχε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Τριάντος όπου τόνισε τα εξής: «Καλωσορίζουμε τον προπονητή της ομάδας. Με το Μιχάλη Βλάχο έχουμε προσωπικές σχέσεις. Είμαστε χρόνια φίλοι, γι’ αυτό και μας έκανε την τιμή να έρθει στην ομάδα. Νομίζω ότι το πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας θα το υλοποιήσουμε με τη βοήθεια του Μιχάλη. Είναι ένας άνθρωπος του χώρου, ένας άνθρωπος που τον εκτιμούμε όλοι και ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή και νομίζω ότι θα τα πάμε μια χαρά και θα καταφέρουμε για αρχή να μείνουμε στην κατηγορία, που είναι και το πλάνο της ομάδας και γιατί όχι να βρεθούμε και στα play-off, αν όλα πάνε καλά. Καλοσωρίζουμε τον προπονητή. Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος και καλή αγωνιστική περίοδο να έχουμε”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής κ. Μιχάλης Βλάχος : «Η Πρέβεζα είναι μια πόλη που την ξέρω καλά. Πέρα από το Βασίλη, έχω και άλλους φίλους εδώ. Με τιμά η πρόταση που μου έκαναν. Το βιογραφικό μου είναι γνωστό. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω τη διοίκηση είναι ότι θα δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα ανέβηκε και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα κοιτάξουμε αν μπορούμε να τερματίσουμε ακόμη πιο ψηλά. Να βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Έχω από την πλευρά μου έχω μιλήσει με το συμβούλιο, έχουμε κάνει τα πλάνα μας, ξέρουμε τι θέλουμε. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει σύμπνοια στις αποφάσεις και στις σκέψεις. Έχουμε όλοι το ίδιο όραμα. Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να βοηθήσω και στο κομμάτι γιατί έχουμε συζητήσει κάποια θέματα για τις ακαδημίες. Γνωρίζω και αυτό το κομμάτι γιατί ήμουν 10 χρόνια στις ακαδημίες της ΑΕΚ, οπότε μπορώ να βάλω και εκεί μια πινελιά να στήσουμε και καλές ακαδημίες και η ομάδα αυτή να τροφοδοτείται από τις ακαδημίες της με ποδοσφαιριστές, παιδιά και το πιο σημαντικό παιδιά που είναι από την περιοχή. Νομίζω σε αυτές τις κατηγορίες και σε πόλεις όπως είναι η Πρέβεζα πρέπει η πλειοψηφία της ομάδας να απαρτίζεται από παιδιά της περιοχής. Και από κει και πέρα να προστίθεται και άλλα παιδιά τα οποία θα κάνουν τη διαφορά ώστε να δώσουνε κάτι παραπάνω. Θα ξεκινήσουμε τέλη Ιουλίου, θα πάμε λίγο χαλαρά στην αρχή για να δούμε και τα παιδιά και την ομάδα πως λειτουργεί και μετά το δεκαπενταύγουστο θα μπούμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας γιατί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ξεκινάει πάρα πολύ αργά. Το βασικό και για εμάς και για τα παιδιά, δεν είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα δυστυχώς, μια και είμαστε νεοφώτιστοι μετά από 9 χρόνια στις μικρές κατηγορίες στη Γ Εθνική, πρέπει να το κάνουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα τραβήξει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί στο γήπεδο. »

Σε ερώτηση του Gosports.gr και του Βασίλη Κούρκουλα αν έχει κάποια εικόνα για το πόσοι παίχτες από την περσινή χρονιά θα παραμείνουνε και αν το Δ.Σ έχει έρθει σε επαφή με νέους παίχτες τόσο της περιοχής ή και από αλλού ο κ. Τριάντος απάντησε: ‘’ Έχουμε έρθει σε επαφή και μετά τα παιδιά που ήταν πέρυσι σχεδόν με όλα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μιλήσουμε με όλους, θα καταλήξουμε να δούμε ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Έχουμε έρθει και σε επαφή με καινούργιους ποδοσφαιριστές, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις.»

Ο κ. Μιχάλης Βλάχος πρόσθεσε: ‘’ Από τη μέρα που συμφώνησα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρέβεζας ενημερώθηκα από τα πάντα, όχι μόνο από το Συμβούλιο αλλά και από τα sites, έψαξα τα πάντα, έχω εικόνα για τα παιδιά. Έχω μάθει και από φίλους και από γνωστούς και από προπονητές εδώ στην περιοχή την δυναμική της ομάδας και των παιδιών που παίζουν στην ομάδα. Έχουμε βάλει ένα πλάνο, υπάρχουν κάποιες προτάσεις, ξέρουμε περίπου πόσα παιδιά θα μείνουνε και σε ποιες θέσεις και από κει και πέρα θα κάνουμε προσαφαιρέσεις για να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο.’’

Ο κ. Αμάραντος με τη σειρά του είπε:’’ Εμείς ευελπιστούμε τέλος της άλλης εβδομάδας να μπορέσουμε να κάνουμε και μια παρουσίαση της καινούργιας φανέλας και σιγά-σιγά θα δίνουμε και τις ανανεώσεις. Από αρχές Ιουλίου θα τρέχει το πρόγραμμα αυτό».

Πηγή: gosports.gr