Βαθμολογία

Αιολικός: Απέλπιδα προσπάθεια, αλλιώς διάλυση!

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Αιολικός γίνεται ολοένα και πιο φανερό πλέον, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα. Η χθεσινοβραδινή συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης για 3η φορά μέσα στο μήνα, δεν έβγαλε αποτέλεσμα και την Δευτέρα αποφασίστηκε να παρθεί μια οριστική απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Αρχικά ο Πρόεδρος της Συνέλευσης Στέλιος Αλμπάνης ενημέρωσε το σώμα πως ο επιχειρηματίας που είχε αρχικά δείξει ενδιαφέρον για να ασχοληθεί το απέσυρε, δίνοντας υπόσχεση για μια καλή χορηγία.

Η χθεσινοβραδινή συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης για 3η φορά μέσα στο μήνα, δεν έβγαλε αποτέλεσμα και την Δευτέρα αποφασίστηκε να παρθεί μια οριστική απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Αρχικά ο Πρόεδρος της Συνέλευσης Στέλιος Αλμπάνης ενημέρωσε το σώμα πως ο επιχειρηματίας που είχε αρχικά δείξει ενδιαφέρον για να ασχοληθεί το απέσυρε, δίνοντας υπόσχεση για μια καλή χορηγία.

Ο Σταύρος Γρυππιώτης παίρνοντας στην συνέχεια τον λόγο και μιλώντας στους ίδιους και λιγοστούς παραβρισκόμενους εξήγησε τους δρόμους που έχει η ομάδα: « Έχουμε τέσσερις επιλογές. Η μία είναι να οδηγηθούμε στο Πρωτοδικείο. Η δεύτερη να σχηματιστεί ένα συμβούλιο τυπικό, που θα λειτουργήσει τις ακαδημίες και το τμήμα μπάσκετ και η ομάδα να μην κατεβεί να αγωνιστεί. Η τρίτη λύση είναι η ομάδα να κατεβεί στο τοπικό και η τέταρτη να συγκροτηθεί ένα συμβούλιο που με περιορισμένο μπάτζετ, να κατεβάσει την ομάδα στην Γ Εθνική με στόχο την παραμονή.

Η λύση του Πρωτοδικείου και αυτή του τοπικού πρέπει να αποκλειστούν. Οπότε έχουμε τις άλλες δυο. Η μια είναι εύκολη δεν χρειάζεται να την συζητήσουμε. Θεωρώ πως πρέπει να δώσουμε βάρος στην άλλη.  Αυτή της Γ Εθνικής. Εγώ ξεκαθαρίζω πως δεν θα είμαι στο νέο ΔΣ, αλλά θέλω να βρω μια λύση για να μην διαλυθεί η ομάδα.

Ο προϋπολογισμός που έχω βγάλει για να κάνει η ομάδα μια πορεία αξιοπρεπή και να παλέψει να σωθεί είναι 200 χιλιάδες. Από αυτά τα περισσότερα αν όχι όλα είναι εξασφαλισμένα, με βάση τα περσινά δεδομένα και φυσικά την συμφωνία με την UEFA. Το θέμα είναι να βρεθεί ένα συμβούλιο, ένας άνθρωπος να μπει μπροστά να τρέξει οργανωτικά την ομάδα, χωρίς να χρειαστεί να βάλει χρήματα. Βέβαια επειδή δεν θέλω να μπει κάποιος και να τραβήξει αυτά που τράβηξα εγώ όλα αυτά τα χρόνια, όταν όλοι «ακουμπούσαν» στον Σταύρο και είχαν εφησυχάσει, θέλω να δεσμευτούμε ότι θα γίνει ένα συμβούλιο και μια ομάδα που θα «τρέξει» και θα στηρίξει τον έναν που θα μπει μπροστά».

Μετά από συζήτηση που τελικά δεν κατέληξε πουθενά, αποφασίστηκε την Δευτέρα να γίνει μια τελευταία συνάντηση στα γραφεία του ΣΦΑΜ όπου θα κλείσει η Γενική Συνέλευση και θα παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του συλλόγου. Το οποίο όσο περνάνε οι μέρες κρίνεται ολοένα και πιο αβέβαιο.

Πηγή: lesvospost