Βαθμολογία

Μπύρος: «Δυστυχώς δεν είμαι Σαουδάραβας»

Τα βλέμματα πάνω του συγκέντρωσε ο Γιάννης Μπύρος στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Δόξας Δράμας την Τετάρτη (26/6), που έγινε ενώπιον 200 ατόμων. Ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών», μάλιστα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από κοινό, ενώ σκόρπισε γέλιο με τις ατάκες του, ειδικά εκεί που εξήγησε ότι δεν είναι… Σαουδάραβας.

«Δε χρωστάμε πουθενά, πήραμε και άδεια για τη Σούπερ Λίγκα 1. Ωστόσο, δεν θα διαλύσω την εταιρεία μου για τη Δόξα, για να μείνουν στο δρόμο 400 οικογένειες. Αγαπώ την ομάδα και τον τόπο, το απέδειξα, αλλά τώρα έχω οικονομικό πρόβλημα. Είναι «καθαρές» κουβέντες, δεν κρύβομαι.

Δυστυχώς δεν είμαι… Σαουδάραβας. Για ένα μήνα ακόμα θα ψάξω «συμπαίκτη» ή συνεργάτη, έχω τη νομική ευθύνη για περίπου 8 μήνες ακόμα. Όσους συνάντησα, δεν εξασφάλισαν αυτό που ζητώ. Και ας γράφετε συνθήματα εσείς οι φίλαθλοι στους τοίχους των γραφείων για… αυτόν που θέλει όλη η Δράμα. Για να γίνει ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, υπολογίζω ότι θα χρειαστούν ως βάση περίπου 1.400.000 ευρώ. Μπορώ να διαθέσω με εισοδήματα και τηλεοπτικά σχεδόν 800.000 ευρώ. Άρα υπάρχει άνοιγμα τουλάχιστον 500.000 ευρώ, που πρέπει να καλυφθεί από τον επόμενο ιδιοκτήτη της Δόξας», είπε μεταξύ άλλων ο Μπύρος.

Παράλληλα, έγινε η απολογιστική έκθεση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής Δόξας και τονίστηκε ότι θα «τρέξουν» οι διαδικασίες για στέγαστρο στο γήπεδο, αλλά και διορθωτικές παρεμβάσεις σε συνεργασία με Δήμο και Περιφέρεια. Επίσης αναμένεται να συγκροτηθεί άτυπη επιτροπή για τη στήριξη της ΠΑΕ και του Μπύρου, αναζητώντας χορηγίες.