Βαθμολογία

Και τυπικά τέλος από το ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γκαγκάτσης

Οριστικά παρελθόν από το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Το Δ.Σ. της Super League 1 συνεδρίασε την Τετάρτη (26/6) και αποφάσισε να τον κηρύξει έκπτωτο από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του συνεταιρισμού.

Εξέλιξη αναμενόμενη μετά και την διαπιστωτική πράξη του Ιούλιου Συναδινού λόγω του ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας της ΕΠΟ και για αυτή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου της περιόδου 2004-05. 

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε κουβέντα και για το αν πρέπει να του δοθεί κάποια αποζημίωση, την οποία ωστόσο βάσει νόμου δεν δικαιούται.

Μάλιστα υπήρξαν και τρεις προτάσεις: Του Μηνά Λυσάνδρου ο οποίος είπε να του δοθούν δύο μισθοί, όπως προβλέπεται σε διακοπή σύμβασης, αυτή κάποιων ΠΑΕ που πρότειναν να πληρωθεί όλα τα χρήματα ως τη λήξη του συμβολαίου του (150.000 ευρώ) αλλά και του Ολυμπιακού που είπε να μην εισπράξει ούτε ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση θα πάρουν οι ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση διαπιστωτικής πράξεως περί εκπτώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Super League, σε συνέχεια του από 19/6/2019 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού».