Βαθμολογία

Δύο ανανέωσαν, δύο έφυγαν από την Επισκοπή

Οι πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι γεγονός στην Επισκοπή. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ότι οι Νίκος Χαλκιαδάκης και Στάθης Νάκας συμφώνησαν με τη διοίκηση για τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Ρούσσης και Γιώργος Σαββίδης που πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση για Χαλκιαδάκη και Νάκα: «Ο ΑΟ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και προβαίνει στην πρώτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστών οι οποίοι ανανέωσαν με τον σύλλογό μας. Πρόκειται για τον έναν εκ των αρχηγών, αμυντικό μέσο, Νίκο Χαλκιαδάκη και τον δεξιό μπακ-χαφ Ευστάθιο Νάκα. Αμφότεροι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου και συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα μας για έναν χρόνο ακόμη.

Η ανακοίνωση για Ρούσση και Σαββίδη: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Δημήτρη Ρούσση και Γιώργο Σαββίδη. Ο σύλλογός μας, τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία».