Βαθμολογία

Μπελάδες ελέω… Τριποτσέρη για την ΑΕΛ

«Καμπάνα» από το Διαιτητικό Δικαστήριο δέχθηκε την Τρίτη (25/6) η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» τιμωρήθηκαν με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του προσεχούς πρωταθλήματος λόγω οφειλής 19.281,40 ευρώ στον Θοδωρή Τριποτσέρη.

Πάντως, οι Λαρισαίοι έχουν περιθώριο τριών ημερών να εξοφλήσουν τον πρώην παίκτη τους και να γλιτώσουν την ποινή. Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση:

Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Θεόδωρου Τριποτσέρη, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ενός ευρώ και σαράντα λεπτών (19.281,40) ευρώ εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης  της παρούσας».