Βαθμολογία

Καλογερόπουλος: «Ήρθα για να βοηθήσω και όχι για να... στήνω παιχνίδια»

Τους φιλάθλους της Παναχαϊκής για τα όσα ακούγονται θέλησε να καθησυχάσει ο Σάκης Καλογερόπουλος. Το νέο «αφεντικό» των Αχαιών ξεκαθάρισε ότι έχει έρθει στην ομάδα «για να βοηθήσω και όχι για να “στήνω” παιχνίδια», όπως είπε στον «sportfmpatras.gr» την Τρίτη (25/6), ενώ τόνισε ότι οι συνεργάτες του είναι Σουηδοί και δεν έχει «καμία απολύτως σχέση με Αλβανούς και εταιρείες».

Παράλληλα, είπε ότι εξετάζουν Έλληνες και ξένους παίκτες και το ρόστερ θα είναι έτοιμο μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Επίσης γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη (26/6) θα αποκαλυφθούν και οι νέες φανέλες και η ΠΑΕ θα πάει στα νέα τη γραφεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί  για μένα προσωπικά και για τους συνεργάτες μου διάφορα, για το λόγο που ήρθα στην Παναχαική, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο της Πάτρας και ιδιαίτερα τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ήρθα για να βοηθήσω και όχι για να “στήνω” παιχνίδια. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με Αλβανούς και εταιρείες. Οι συνεργάτες μου είναι αποκλειστικά και μόνο Σουηδοί.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε σιγά-σιγά να συμπληρώσουμε το ρόστερ και κοιτάμε με προσοχή Ελληνες και ξένους παίκτες. Μέχρι τον Αύγουστο θα έχουμε όλους τους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε κλείσει, θα δοκιμαστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε  ότι καλύτερο μπορούμε για τους στόχους που έχει η ομάδα.

Αύριο θα γίνουν γνωστές οι νέες φανέλες για τη νέα περίοδο, όπως επίσης αύριο η ΠΑΕ θα εγκατασταθεί στα νέα γραφεία. Προσωπικά δεν έχω πει ημερομηνίες για τις μεταγραφές, δεν είπα ποτέ πως ο Λουκάο είναι έτοιμος για την ομάδα της Παναχαϊκής, αλλά έχω δείξει ενδιαφέρον λόγο του ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τέλος, όταν κλείνουμε κάποιον παίκτη και υπογράφει, αυτό θα γίνεται γνωστό μέσω του site της ΠΑΕ».