Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός έχει νέα διοίκηση

Νέα διοίκηση προέκυψε στον Δαμασιακό και από εδώ και πέρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση: "Μετά από αρκετές προσπάθειες η αγαπημένη μας ομάδα ο Δαμασιακός, απέκτησε νέο Δ. Σ. με νέο όραμα και νέες ιδέες, όπως νέοι είμαστε οι περισσότεροι σε ηλικία. Ζητάμε για άλλη μια φορά τη στήριξη σας έτσι ώστε η ομάδα μας να πετύχει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Θεόδωρος Τόκας, Γιώργος Γρέπος, Μανώλης Οικονόμου, Γιάννης Νάκας, Δημήτρης Ι. Μουσιάρης, Μανώλης Ματράκης, Γιώργος Νάκας, Γιάννης Κάϊβας, Γιώργος Λέτσιος, Δημήτρης Ε. Μουσιάρης, Στέλιος Λούτσος, Θοδωρής Τσιάλτας και ο βενιαμίν Γιάννης Παπαναστασίου.

Όπως είπαν τα παιδιά "έχουμε πολύ και δύσκολο έργο μπροστά μας. Πιάσαμε ήδη δουλειά και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σαιζόν. Είμαστε νέα παιδιά σε ηλικία και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως μας στήριξε και στον τελικό κυπέλλου τον περασμένο Μάϊο. Για αρχή θα δημιουργήσουμε μια λίστα με τα μέλη της ομάδας όπου με μηνιαία συνδρομή (όταν υπάρχει ανάγκη) ο κάθε φίλαθλος της αγαπημένης μας ομάδας θα ενισχύει οικονομικά έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει εύρυθμα ο Δαμασιακός".