Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κλάδη, «κλείνει» δύο η Νέα Αρτάκη!

Ο ΑΟ Νέας Αρτάκης ανακοίνωσε τον Κωνσταντινό Κλάδη και φουλάρει για δύο μεταγραφές σύμφωνα με τη mikriliga.com! Η Νέα Αρτάκη ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Κλάδη και την τεχνική ηγεσία και βάζει μπροστά το μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Νίκο Σταυριανό που αποχώρησε από τον ΑΟ Υπάτου και έχει περάσει από Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Χανιά και Καλλιθέα, καθώς και με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, Βαγγέλη Ντελέκο που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Υπάτου και έχει περάσει από Ηρακλή Ψαχνών, τον ΠΑΣ Λαμία, την Παναχαϊκή και τον Α.Ο. Χαλκίς

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για τον Κλάδη: Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή Κλάδη Κωνσταντίνου για την καθοδήγηση της Ομάδας μας στην Γ’ Εθνική, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και με πάθος αγάπη και αποφασιστικότητα να προχωρήσει την νέα χρονιά με επιτυχίες, αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί.

Ο Κώστας Κλάδης την προηγούμενη χρονιά διατέλεσε προπονητής στην ομάδα του Αχαρναικού ( Γ’ Εθνική ) και έχει διατελέσει προπονητής στο παρελθόν με επιτυχίες πρωταθλημάτων και ανόδου από Γ’ Εθνική στην Football League και τοπικών κατηγοριών σε επαγγελματικές κατηγορίες , με ένα πλούσιο βιογραφικό και έχει συνεργαστεί επιτυχώς με ομάδες κατηγοριών Football League, Β’, Γ’, Δ’ Εθνικής, όπως Μαύρη Θύελλα (Καλαμάτα), Σπάρτη, Μεσσηνιακός, Ζάκυνθος, Δόξα Μεγαλόπολης, Αστέρας Αμαλιάδας, Πάμισος, ΑΕ Πελλάνας κ.α.).